• امروز : یکشنبه - ۱ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 26 - ذو الحجة - 1446
  • برابر با : Sunday - 22 June - 2025
0

اشتغال ۲۴۸۲ زندانی در ۷۴ کارگاه آذربایجان شرقی

  • کد خبر : 19196
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۹
اشتغال ۲۴۸۲ زندانی در ۷۴ کارگاه آذربایجان شرقی
مدیرکل اقدامات تامینی و تربیتی استان آذربایجان شرقی از اشتغال ۲ هزار و ۴۸۲ زندانی در ۷۴ کارگاه تولیدی در داخل و خازج زندان مشغول به کار هستند.

به گزارش پایگاه خبری مساوات، محمد جوادی اظهار کرد: اشتغال در زندان‌های استان به چند شکل است. یک نوع اشتغال به صورت اشتغال در کارگاه‌ها بوده و به صورت میانگین یک‌هزار و ۲۳۰ نفر از زندانیان استان را شامل می‌شود. یعنی زندانیان در کارگاه‌هایی که در داخل و یا خارج از زندان هستند مشغول به کار می‌شوند.

وی افزود: نوع دیگر از طریق اعزام زندانیان به خارج از زندان (اشتغال اعزام به کار) بوده که یک هزار و ۲۵۲ نفر از مددجویان استان در این حوزه اشتغال دارند که از این تعداد ۹۶۲ نفر زندانی رای باز و ۲۹۰ نفر نیز زندانی نیمه باز هستند. در مجموع در سال ۱۴۰۳ به صورت میانگین در کارگاه‌های اشتغال زندان‌های استان برای هزار و ۲۳۰ نفر در هر ماه دستمزد پرداخت شده است.

۷۴ کارگاه تولیدی در داخل و خارج زندان‌های استان مشغول به فعالیت هستند
مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی استان آذربایجان شرقی درباره تعداد کارگاه‌های تولیدی در داخل و خارج از زندان‌های استان، گفت: مجموع کارگاه‌های تولیدی ما حدودا ۷۴ کارگاه است که مهم‌ترین آنها کارگاه قالیبافی در داخل زندان تبریز و کارگاه فرش و قالیبافی در اردوگاه کاردرمانی مستقر در مرند است. بیشترین آمار اشتغال در زمینه فرش و قالی است که حدودا نیمی از شاغلین در این کارگاه‌ها را شامل می‌شود و مابقی در زمینه کفش و چرم‌دوزی مشغول به کار هستند.

تلاش برای مهارت‌افزایی زندانیان
جوادی افزود: بیش از ۵۰ تا ۶۰ درصد زندانیان فاقد مهارت‌های کسب و کار هستند و با مفاهیم ذهنی شغل آشنایی ندارند. باورمان بر توانمندسازی زندانیان است و مبتنی بر استعداد افراد، نیازسنجی‌های لازم را جهت اشتغال در حوزه مناسب انجام می‌دهیم تا وقتی که زندانی آزاد شد بتواند برای خودش کسب و کاری راه‌اندازی کند که البته ما در این خصوص حمایت‌های اولیه را نیز از طریق اعطای وام انجام می‌دهیم تا ضمن پایداری سازی مشاغل، نرخ بازگشت به جرم را کاهش دهیم.

وی بیان داشت: به عنوان مثال در حوزه فرش‌بافی زندانیان به شش مهارت نیاز دارند که عبارتند از گره زدن درست، ابزار شناسی، طرح و نقشه‌خوانی، شناخت قواعد و شرایط بازار کار و رنگرزی. ما در تلاش هستیم تا بتوانیم زندانیان را در این ۶ حوزه توانمند کنیم. همچنین در حوزه کفاشی نیز باید با مهارت‌های مختلف از جمله چرم‌شناسی، طراحی و … آشنا شوند.

مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی استان آذربایجان‌شرقی ادامه داد: در این راستا با سازمان‌های مختلف، حدودا ۱۵ تفاهم‌نامه همکاری مشترک داریم و علاوه بر سازمان فنی و حرفه‌ای که بیشتر بر مبانی تئوری تاکید دارد با اتحادیه‌های سازمان صنعت و معدن و اتحادیه مشترکین در زمینه تقویت بعد عملی آموزش‌ها زندانیان همکاری می‌کنیم تا زندانیان مهارت‌های فنی و تخصصی را فرابگیرند. همچنین همکاری‌هایی را نیز با دانشگاه‌ها داریم که بتوانیم در حوزه صنایع دانش بنیان وارد شویم و پیوند‌های لازم را با متخصصین برقرار کنیم تا آمادگی لازم را برای زندانیان پس از آزادی و ورود به بازار کار ایجاد کنیم.

لینک کوتاه : https://mosavatnews.ir/?p=19196

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 9در انتظار بررسی : 9انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
آذربایجان آذربایجان شرقی آذربایجان‌شرقی آموزش و پرورش ارمنستان استاندار آذربایجان‌شرقی استانداری آذربایجان‌شرقی باشگاه تراکتور باشگاه مس سونگون تبریز تراکتور جمهوری آذربایجان جهادکشاورزی جهادکشاورزی آذربایجان شرقی دانشگاه علوم پزشکی تبریز دریاچه اورمیه سازمان سیما منظر سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌شرقی شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌شرقی شرکت آب و فاضلاب آذربایجان‌شرقی شرکت صنایع ملی مس ایران شرکت گاز آذربایجان‌شرقی شهردار تبریز شهرداری تبریز شهرداری مرکزی تبریز شهرداری منطقه ۲ تبریز شهرداری منطقه ۳ تبریز شهرداری منطقه ۵ شهرداری منطقه ۸ شهرداری منطقه ۸ تبریز صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر آذربایجان‌شرقی مترو تبریز مجتمع مس سونگون محیط زیست مسعود پزشکیان منطقه آزاد ارس میراث فرهنگی میراث فرهنگی و گردشگری نماینده ورزقان و خاروانا هواشناسی ورزش ورزقان پایگاه خبری مساوات کلاهبرداری کمیسیون صنایع و معادن مجلس