• امروز : چهارشنبه - ۲۶ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : 16 - رجب - 1446
  • برابر با : Wednesday - 15 January - 2025
3
مدیرعامل شرکت مس سونگون آذربایجان خبر داد:

تعریف یک میلیون و ۹۶۰ هزار میلیارد ریال پروژه در معدن مس سونگون

  • کد خبر : 9324
  • ۰۳ دی ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۹
تعریف یک میلیون و ۹۶۰ هزار میلیارد ریال پروژه در معدن مس سونگون
مدیرعامل شرکت مس سونگون آذربایجان گفت: فازهای سوم و چهارم توسعه این مجتمع هرکدام با ظرفیت ۲۱ میلیون تن کنسانتره مس و فاز دوم افزایش تولید کاتد مس با ظرفیت ۲۵۰ هزار تن از جمله این پروژه‌هاست.

به گزارش پایگاه خبری مساوات، معبود عباس‌زاده در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به ذخایر ۵.۱ میلیارد تنی مس سونگون و عنوان بزرگ‌ترین معدن مس در ایران و منطقه، این شرکت به کلاس جهانی نزدیکتر شده و بیش از یک چهارم کل ذخایر ۱۹ میلیارد تنی مس کشور در این منطقه است.

وی به افزایش میزان حفاری‌ها در این معدن اشاره کرد و گفت: احتمال افزایش ذخایر این معدن با توجه به افزایش حفاری‌ها بسیار بالاست اما متاسفانه وضعیت تولید با توجه به ظرفیت ذخایر مناسب نیست.

عباس‌زاده ادامه داد: با توجه به ذخایر مس در این معدن، بیش از ۲ میلیارد تن آن قابل معدن کاری است اما ظرفیت تولید ۳۴۲ هزار تن است که باید متناسب با ذخایر افزایش یابد.

وی به برنامه‌های این شرکت برای افزایش تولید اشاره کرد و گفت: تولید ۱.۶ میلیون کنسانتره مس و ۴۰۰ تن کاتد مس از برنامه‌های این شرکت در راستای تکمیل زنجیره ارزش است.

▪️تمامی پروژه‌های مس سونگون، پیوست زیست‌محیطی دارند

مدیرعامل شرکت مس سونگون آذربایجان به الزام‌های زیست‌محیطی در اجرای طرح‌های معدنی اشاره کرد و گفت: تمامی پروژه‌هایی که در این شرکت تعریف و اجرا می‌شوند پیوست زیست محیطی دارند.

وی به اجرای تصفیه خانه «پخیرچایی» در همین راستا اشاره کرد و افزود: برغم اینکه این شرکت هیچ نقشی در آلودگی رود ارس ندارد اما ۵۰۰ میلیارد تومان برای این طرح سرمایه‌گذاری کرده است.

▪️۹۷ درصد آب ورودی به مجتمع مس سونگون بازچرخانی می‌شود

عباس‌زاده، به آب مورد نیاز معدن اشاره کرد و گفت: اگر در زمینه تامین آب به سد و چاه‌ها وابسته باشیم قطعاً پاسخ نخواهیم گرفت از این رو با اجرای طرح‌های زیست‌محیطی، ۹۷ درصد آب ورودی به معدن را بازچرخانی می‌کنیم.

وی افزود: برنامه شرکت تامین آب پایدار برای ۳۰ سال آینده است از این رو با ارایه پیشنهاد به آبفای استان، اعلام کردیم که شرکت آماده سرمایه گذاری در اجرای شبکه و تصفیه خانه در شهرهای اهر، مرند و ورزقان و مشتری پساب این شهرهاست.

مدیرعامل شرکت مس سونگون آذربایجان ادامه داد: در مزایده ای که برگزار شد برنده شدیم و ضمن رفع مشکل فاضلاب این شهرها، مشکل آب مورد نیاز معدن نیز تا حدودی رفع شد.

عباس زاده گفت: آب موردنیاز معدن حدود ۳۵ میلیون مترمکعب است که ۱۰ میلیون مترمکعب آن از پساب اهر، ۱۲ میلیون از پساب مرند و ۲ میلیون مترمکعب از پساب ورزقان تامین می شود و بیش از هفت هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان در این زمینه از سوی شرکت سرمایه گذاری شده است.

لینک کوتاه : https://mosavatnews.ir/?p=9324

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
آب و فاضلاب آذربایجان آذربایجان شرقی آذربایجان‌شرقی آموزش و پرورش ارمنستان استاندار آذربایجان‌شرقی استانداری آذربایجان‌شرقی باشگاه مس سونگون تبریز تراکتور جمهوری آذربایجان جنگل‌های قره‌داغ جهادکشاورزی جهادکشاورزی آذربایجان شرقی دانشگاه علوم پزشکی تبریز دریاچه اورمیه سازمان سیما منظر سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌شرقی شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌شرقی شرکت آب و فاضلاب آذربایجان‌شرقی شرکت توزیع نیروی برق تبریز شرکت صنایع ملی مس ایران شرکت مس سونگون آذربایجان شرکت گاز آذربایجان‌شرقی شهردار تبریز شهرداری تبریز شهرداری مرکزی تبریز شهرداری منطقه ۸ شهرستان ورزقان صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر آذربایجان‌شرقی قره‌باغ مترو تبریز مجتمع مس سونگون محیط زیست مسعود پزشکیان منطقه آزاد ارس میراث فرهنگی میراث فرهنگی و گردشگری نماینده ورزقان و خاروانا هواشناسی ورزش ورزقان پایگاه خبری مساوات گردشگری