به گزارش پایگاه خبری مساوات؛ صابر پرنیان با اعلام مطلب فوق، افزود: شرکت ملی صنایع مس ایران و به تبع آن مجتمع مس سونگون با اتخاذ تصمیم درست برای راهاندازی آزمایشگاه جامع معدنی و صنایع معدنی شمالغرب در شهر مرند، گام تازه ای در استفاده از ظرفیتهای منطقه ای برای به فعل رساندن قابلیتهای بالقوه معدن مس سونگون برداشت.
وی اضافه کرد: این آزمایشگاه به دلیل داشتن تجهیزات به روز و توان اساتید دانشگاه تبریز میتواند علاوه بر منطقه شمالغرب کشور به واحدهای معدنی و فعالان معدن جمهوریهای آذربایجان و ارمنستان، ترکیه و عراق نیز خدمات دهد.
وی پیشبینی کرد؛ با نهادینه شدن خدمت آزمایشگاه جامع معدن و صنایع معدنی منطقه شمالغرب در شهرستان مرند، اقتصاد بخش معدن این بخش از کشورمان دچار تحول شود.
پرنیان با اشاره به رتبه نخست معدنی آذربایجانشرقی در کشور با داشتن بیش از هشت میلیارد تن ذخیره معدنی شناسایی شده و وجود دانشگاههای معتبری چون دانشگاه تبریز و سهند گفت: بدون شک تبلور هم افزایی حوزه دانشگاه و معدن در قالب فعالیتهای آزمایشگاه جامع معدن و صنایع معدنی مرند میتواند زمینه ساز اتفاقات مفیدی در بخش معدن به عنوان یک فعالیت اشتغال زا و ثروت آفرین شود.
وی همچنین از تغییر نگرش بنیادین به حوزه معدن آذربایجانشرقی در دولت سیزدهم خبر داد و تشریح کرد: با توجه به اینکه برنامه ما در این دوره، پایش بخش معدن استان به منظور بهرهوری حداکثری آن و برخورداری مردم استان از نتایج فعالیت معادن این خطه است، بدون شک بکارگیری ظرفیتهای آزمایشگاه جامع مرند میتواند در این مسیر تسریعکننده باشد.