به گزارش پایگاه خبری مساوات، هادی مقدمزاده در دیدار رییس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان شرقی با تاکید بر ارتقای سطح کیفیت آموزش و خدمات پزشکی درمانی منطقه گفت: برای ارائه خدمات پزشکی مطابق با استانداردهای بین المللی به کشورهای همجوار و اهالی منطقه رویکرد منطقه آزاد ارس فعال سازی پردیس دانشگاه علوم پزشکی و تربیت پزشکان و کادر درمانی متخصص از ملیت های مختلف است.
وی معرفی رشته های پایه علوم پزشکی پارامدیکال را هم حائز اهمیت دانست و ادامه داد: تسریع در اجرای فرآیندهای جذب دانشجوی پزشکی داخلی و خارجی با جدیت پیگیری میشود.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس ارتقای شاخص های توسعه در حوزه بهداشت درمان را هم مورد اشاره قرار داد و گفت: با توجه به موقعیت جغرافیایی ارس و همجواری با چند کشور خارجی و در راستای توسعه توریسم سلامت با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی استان، سازمان منطقه آزاد ارس و بخش خصوصی دی کلینیک تخصصی باید در ارس راه اندازی شود.
احمد رضا جودت رییس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان شرقی هم در این دیدار با بیان اینکه رویکرد مدیران ارس در بخش بهداشت و درمان راهبرد مهم و ملی بوده و برای دانشگاه علوم پزشکی هم جز اولویت است گفت: ارس علاوه بر دارا بودن ظرفیتهای بالای آموزشی و درمانی میتواند محور توسعه، تجهیز و نوسازی ناوگان آمبولانسی استان نیز باشد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان تاکید کرد: منطقه آزاد ارس ظرفیت بالایی برای تسهیل گری ورود کالا و خدمات به روز در حوزه بهداشت و درمان دارد که باید از آن نحوه شایسته بهره مند شد.
حبیب زاده نماینده مردم شریف مرند و جلفا در مجلس شورای اسلامی هم در این دیدار با اشاره به جایگاه علمی و مرجعیت دانشگاه های تبریز در بین دانشگاههای شمال غرب گفت: دانشگاه علوم پزشکی تبریز میتواند با استفاده از شرایط مناسب منطقه آزاد ارس در کشور به توسعه علمی شمالغرب در همه محورها کمک کند.
وی به ضرورت همکاری مشترک دانشگاه علوم پزشکی با شرکتهای دانشبنیان مستقر در ارس، عنوان کرد: همکاری مشترک شرکتهای دانش بنیان و دانشگاه علوم پزشکی به توسعه صنعتی منطقه و بومی سازی تجهیزات پزشکی و بیمارستانی کمک میکند.
حبیبزاده خاطرنشان کرد: در بحث توریسم درمانی هم انجمنهای علمی گردشگری و کانونهای علمی بینالمللی هم میتوانند ایفای نقش کنند.