به گزارش پایگاه خبری مساوات، یعقوب هوشیار در جریان برگزاری یکصد وپنجاه و نهمین جلسه شورای اسلامی شهر تبریز بر ضرورت تداوم توسعه و نوسازی ناوگان حمل ونقل عمومی شهر تبریز در راستای اجرای برنامههای بلند مدت تاکید کرد.
وی همچنین با بیان اینکه قرارداد تامین ۱۵۰ دستگاه اتوبوس جدید منعقد شده است ادامه داد: بازسازی اتوبوسهای فعال در ناوگان حمل و نقل عمومی تداوم دارد و با تحقق وعده دولت مبنی بر تامین و واگذاری اتوبوسهای جدید شاهد تحول در خدمات این بخش خواهیم بود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح فرایند نوسازی ۱۶۰۰ دستگاه تاکسی در این دوره از مدیریت شهری پرداخت و اضافه کرد: تلاش داریم این میزان به ۳ هزار دستگاه افزایش پیدا کند.
هوشیار اعلام کرد: با آغاز فعالیت فاز سوم خط یک مترو تبریز، استقبال شهروندان و مسافرگیری قطار شهری نسبت ابتدای این دوره دو برابر شده است.
همچنین در ادمه برگزاری این جلسه معاون حمل ونقل ترافیک شهرداری تبریز از تصویب شرح خدمات ترافیکی برای تدوین “طرح جامع ترافیک تبریز” خبر داد و گفت: ضمن لحاظ موارد ابلاغی سازمان برنامه و بودجه ۱۷ محور اصلی مانند اقتصاد مقاومتی، عدالت، بی او تی، حمل و نقل بار و حمل ونقل در مواقع بحران نیز به این طرح اضافه شده است.
محمد رضا روشنی همچنین در جریان این جلسه ضمن تشریح فرایند اجرایی تدوین طرح جامع ترافیکی تبریز افزود: هماهنگی با طرح تفصیلی نیز لحاظ شده و با دیگر طرحهای فرادستی برای تدوین یک طرح جامع کاربردی هماهنگ هستیم.
وی با بیان اینکه بسیاری از طرحهای جامع ترافیکی در ایران بیش از ۲۰ درصد تحقق ندارند اظهار کرد: نقاط ضعف طرحهای جامع ترافیکی قبلی واکاوی شده و بر اساس تاکید شهردار تبریز بهرهمندی از ظرفیتهای علمی دانشگاهها و مراکز علمی در طرح جامع ترافیکی جدید در دستور کار قرار دارد.
روشنی تصریح کرد: مصمم هستیم در مرحله اول پیوست مطالعاتی طرح جامع ترافیکی تبریز با همکاری این مراکز و دانشگاهها ضمن عقد قراردادهای پژوهشی تدوین شود.
معاون حمل ونقل ترافیک شهرداری تبریز با اشاره به تعیین محورهای اصلی و اتمام فرایند حقوقی فراخوان همکاری پژوهشی در این خصوص، عنوان کرد: مطابق بامصوبات وزارت کشور، استانداری و شورای اسلامی شهر، تصمیم گرفتیم پیشبرد فرایند براساس بیانیه گام دوم در حوزه حمل ونقل صورت گیرد.
روشنی ادامه داد: با دانشگاههای مختلف که رویکرد مطالعاتی در حوزه ترافیک دارند، مذاکرات لازم انجام شده است و طبق صحبتهای انجام شده به ازای همکاری و اجرای پروژه مطالعاتی حمل ونقل و ترافیک شهری تبریز، از طرف دانشگاه صنعتی شریف ۲۵ میلیارد تومان و دانشگاه تربیت مدرس ۱۹میلیارد تومان پیشنهاد شده است.
وی اضافه کرد: در حال حاضر بر اساس صحبتهایی که با شهردار تبریز انجام شده است مقرر شده لایحهای برای تجویز عقد قرارداد با دانشگاه تربیت مدرس ارائه شود.