به گزارش پایگاا خبری مساوات به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان، مهندس قاسم جعفروند در گفتگو با خبرنگاران با اعلام این مطلب گفت: امروزه افزایش جمعیت جهانی باعث افزایش تقاضای جهانی برای غذا شده است و این مدیریت با توجه به محدودیت منابع آبی با نگاهی نو به توانهای بالقوه بخش آبزی پروری در استان نسبت به ایجاد امنیت غذایی در این حوزه و تولید ماهیان در سیستمهای مختلف از جمله کارگاه های ماسه شویی اقدام نموده است .
وی افزود: پرورش ماهی در کارگاههای شن و ماسه شویی با توجه به امکانات بالقوه موجود از جمله وجود مخازن و استخرها و آب مناسب از نظر کیفی وکمی باعث تولید ماهی با هزینه کم واستفاده دو منظوره از آب مصرفی این کارگاهها می شود.
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان ادامه داد: در صورت پرورش ماهی ابتدا آب مصرفی به ترتیب از چندین استخر پرورش ماهی بتنی عبور می کند سپس آب خروجی از استخرها جهت ماسهشویی استفاده میشود و در نهایت به استخرهای ترسیب میرسد که با فیلتراسیون و رسوبگیری دوباره به چرخه مصرف بر می گردد .
وی ادامه داد: تلفیق مصرف آب هم در پرورش ماهی و هم در ماسهشویی راهکار مناسبی است که علاوه بر مصرف بهینه آب باعث افزایش تولید آبزیان میگردد.
مهندس جعفروند افزود: این طرح با کمک به اهداف توسعه ای شیلات و همچنین ایجاد درآمد اضافی برای صاحبان کارگاهها باعث ترویج فرهنگ آبزیپروری و آبزی مصرفی در منطقه میگردد.
وی ادامه داد: با لحاظ تعیین کیفیت آب مصرفی و با تخمین وجود تعداد ۱۰۰ کارگاه شن و ماسهشویی در آذربایجانشرقی، می.توان جهت تولید انواع ماهیان به میزان ۵۰۰ تن برنامهریزی نمود.
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان در پایان خاطرنشان کرد: این مدیریت مثل همیشه در کنار آحاد مردم بوده و جهت ساماندهی این کارگاهها برای پروش آبزیان اعلام آمادگی مینماید.
تولید آبزیان با آب کارگاههای ماسهشویی در آذربایجانشرقی
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی آذربایجانشرقی از پرورش ماهی در کارگاههای ماسه شویی در این استان خبر داد.
لینک کوتاه : https://mosavatnews.ir/?p=793
- ارسال توسط : مساوات
- 215 بازدید
- بدون دیدگاه