به گزارش پایگاه خبری مساوات به نقل از ایرنا، احد صادقی در نشست هماندیشی اعضا و کارشناسان کمیسیون محیطزیست و خدمات شهری این شورا با شهرداران و مدیران شهری افزود: بررسی دقیق وضعیت دستفروشان در سطح شهر ضروری بوده و دستورالعملهایی وجود دارد که باید براساس آن ۱۱ دستگاه مرتبط وظایف خود را انجام دهند.
وی با تاکید بر اینکه ساماندهی دستفروشان نیازمند همت و همکاری بیشتر همه این دستگاهها است، اظهار داشت: شهرداری با توجه به سابقه و خدماتی که ارایه میکند، این ظرفیت را دارد که در داخل مجموعه خود اقداماتی را در این راستا انجام دهد.
رییس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی تبریز با اشاره به اینکه دستگاههای مرتبط میتوانند در این راستا پیشنهادات عملی خود را به شهرداری ارایه کنند، گفت: در حوزههایی مانند مسائل قضایی و انتظامی که شهرداری نمی تواند به هیچ عنوان در آنها ایفای نقش کند، باید هماهنگیهای لازم انجام شود.
صادقی، ادامه داد: تصمیمات اتخاذ شده در این زمینه باید با اطلاع و مدنظر قرار دادن مشکلات و موانع موجود برای دستفروشان و شهرداری انجام شود تا نتیجه مطلوبی داشته باشد.
لزوم توجه به مشکلات دستفروشان و استفاده از تجربیات شهرهای مختلف
نایب رییس کمیسیون محیطزیست و خدمات شهری شورای اسلامی تبریز نیز در این جلسه گفت: وانت بارها در برخی مناطق چند برابر شده اند و باید غیرعجولانه و با استفاده از تجربیات قبلی شهرداری تبریز و سایر شهرها، طرح مناسبی را برای ساماندهی دستفروشان این شهر ارایه و براساس برنامهریزی حرکت کرد.
غلامرضا احمدی، با بیان اینکه پیچیدگی مسائل اجتماعی قابل توجه است، افزود: باید در ابتدا جلوی عامل دستفروشی مانند بیکاری و مهاجرت را گرفت و برای موفقیت در این طرح باید تمام جوانب موضوع مورد بررسی قرار گیرد و تصمیم جامع و کاملی در این خصوص گرفته شود.
در این جلسه اعضای کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی تبریز با ارایه پیشنهادت و نظرات خود بر لزوم توجه به مشکلات دستفروشان و شهرداری و استفاده از تجربیات شهرهای مختلف در ساماندهی این قشر تاکید کردند.