به گزارش پایگاه خبری مساوات، یوسف غفارزاده صبح امروز در نشست رسانهای “رسم خدمت”، سد قیزقلعهسی را به عنوان یکی از پروژههای بین المللی نام برد که توان مهندسی ایران را به دنیا نشان داد.
وی با بیان اینکه میزان بارش در فصل آبی جاری ۳۰۵ میلیمتر بود، افزود: این مقدار بارش، ۲۷ درصد نسبت به سال گذشته و ۱۰ درصد نسبت به میانگین درازمدت افزایش پیدا کرده است.
مدیرعامل آب منطقهای آذربایجانشرقی اذعان کرد: ذخیره مخازن سدها با توجه به بارشهای اخیر نسبت به سال قبل حدود ۳۰ درصد افزایش داشته و حدود ۷۰ درصد سدها پر است، این در حالیست که سال قبل ۴۵ درصد سدها پر بود.
غفارزاده با بیان اینکه آب کلانشهر تبریز از محل زرینهرود با لوله گذاری به فاصله ۱۸۰ کیلومتر تأمین میشود، گفت: ۱۲۰ کیلومتر آن لولههای بتنی بود که در سه ساله دولت سیزدهم، لوله فولادی جایگزین شد.
▪️تبریز، شهر دوم کشور از نظر پوشش شبکه فاضلابی
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی نیز در این نشست بر ضرورت پوشش ۱۰۰ درصدی شبکه فاضلاب در نقاط شهری و روستاهای بزرگ استان تاکید کرد.
محمد خانی گفت: تبریز با پیشرفت ۹۰ درصدی، دومین شهر کشور از نظر پوشش شبکه فاضلاب است.
وی افزود: ۸ تصفیه خانه در شهرهای دیگر استان در حال اجراست که ۶ مورد از آن ها فعال است.
خانی ادامه داد: به خاطر خشکسالیهای اخیر حاکم بر کشور، ذخیره سدها به حداقل ممکن رسیده بود. برای همین تمام مناطق تبریز هم به چاهها و هم به خط انتقال زرینهرود متصل شده که این عمل قدرت مانور مخازن تبریز را افزایش داده است.
▪️تراز اول آذربایجان شرقی به لحاظ برخورداری از برق در کشور
مدیرعامل برق منطقهای آذربایجان نیز در نشست رسانهای “رسم خدمت” گفت: آذربایجان شرقی به لحاظ برخورداری از برق در کشور در تراز اول قرار دارد.
رسول اسماعیلزاده اظهار داشت: طی سه سال اخیر، پروژههای نیمهتمام دولتهای قبلی به اتمام رسید و تونل انرژی تبریز به عنوان یکی از پروژههای بسیار مهم در حال اتمام و بهرهبرداری است.
▪️احداث ۱۷ واحد نیروگاه خورشیدی توسط بخش خصوصی
همچنین مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجانشرقی در این نشست با اشاره به وجود یک میلیون مشترک برق در این شرکت، گفت: در دولت سیزدهم، ۲۴ روستای استان از نعمت نیروی برق بهرهمند شدهاند.
سعید رسالی اظهار کرد: در این دولت، ۱۷ واحد نیروگاه خورشیدی توسط بخش خصوصی با هدف رفع ناترازی تولید برق در قالب طرح خرید تضمینی وزارت نیرو، احداث شده است.
وی خاطرنشان کرد: ۸۹ واحد نیروگاه خورشیدی تولید برق ۵ کیلوواتی پشت بامی در قالب طرح حمایت از مشمولین کمیته امداد امام و بسیج سازندگی در راستای محرومیتزدایی و حمایت از اقشار کم برخوردار احداث شده است.
▪️هوشمندسازی ۱۰۰ درصدی کنتور مشترکین بخش صنعتی و کشاورزی
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز نیز محرومیتزدایی و توجه به بخش صنعت را مهمترین رویکرد این شرکت برشمرد.
اکبر فرج نیا گفت: در سه سال گذشته، ۸۰ هزار مشترک جدید در شهرستان تبریز به مشترکان برق افزوده شده است.
وی مهمترین برنامههای این شرکت را تعویض شبکههای مسی، اصلاح وضعیت روشنایی معابر و هوشمندسازی ۱۰۰ درصدی کنتور مشترکین بخش صنعتی و کشاورزی اعلام کرد.