به گزارش پایگاه خبری مساوات، دکتر محمدرضا میرزایی با بیان این مطلب اظهار کرد: بیمه سلامت آذربایجانشرقی در راستای برنامه کلان توسعه دولت الکترونیک از زمان شروع طرح با اجرای برنامههای مدونی چون تجمیع اطلاعات بیمه شدگان و استقرار سامانه استحقاقسنجی، پیادهسازی و استقرار پروژه نسخهنویسی الکترونیک و راهاندازی سامانه پردازشگر اسناد بستری، راه اندازی سامانه اخذ درآمد و استفاده از سامانههای عمومی همچون اتوماسیون اداری، حضور و غیاب، سامانه مالی و سامانه پرسنلی و صدور احکام و… گامهای بسیار مثبتی در جهت هوشمندسازی فرایندها انجام داده است.
وی افزود: مزایا و اثرات مفید این امر بویژه در نسخهنویسی الکترونیک بسیار مشهود و برای خود بیمهشدگان نیز ملموس است.
دکتر میرزایی گفت: خوشبختانه فرآیند هوشمندسازی طی سالهای اخیر بدون وقفه ادامه داشته است و حتی در شرایط بحرانی که بواسطه حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در کشور ایجاد شد، به همت اداره آمار و فناوری اطلاعات اداره کل و کارکنان متعهد ما، هیچگونه خللی در ارائه خدمات الکترونیک به بیمهشدگان وارد نشد.
مدیرکل بیمه سلامت تأکید کرد: بدون شک هوشمندسازی فعالیتها گامی به سوی خدماترسانی بهینه، صرفهجویی در مصرف کاغذ، تکریم ارباب رجوع، کاهش بار مراجعه ادارهکل و دیگر مراکز و… بوده است و اداره کل بیمه سلامت استان در این راستا دریافت گزارشهای کاغذی را نیز در حوزه اسناد پزشکی حذف کرده است.
براساس این گزارش رئیس اداره آمار و فناوری اطلاعات بیمه سلامت استان نیز در این خصوص اذعان داشت: استان آذربایجان شرقی یکی از اولین استانهای پیشگام در زمینه ارائه خدمات در بستر الکترونیک بود و از همان شروع طرح گامهای مؤثری در این راستا برداشت.
دکتر عاطفه خلیلی افزود: در سال ۱۴۰۳ تعداد ۱۰ میلیون و ۶۷۰ هزار و ۹۰۰ نسخه الکترونیکی در استان صادر شده است که متوسط روزانه برابر با ۲۹ هزار و ۴۰۰ نسخه است.
وی تأکید کرد: در فرایندهای الکترونیکی بیمه سلامت در حوزه اسناد سرپایی و مدیریت نشان در صندوق بیماران خاص و صعبالعلاج، هوشمندسازی طبق قواعد و رولهای موجود از مرحلۀ تجویز اجرایی میشوند و بسیاری خدمات از مراحل اولیه مورد بررسی قرار گرفته و تصمیمگیری در مورد آنها انجام میشود که این موضوع خدمات آسان و بدون دغدغه به بیمهشدگان را تضمین میکند.
گفتنیست اداره آمار و فناوری اطلاعات بیمه سلامت استان با ارتقاء ابزارهای سختافزاری، بازدید و سرویس دورهای سیستمهای کامپیوتری ادارات استان، ارتقاء توان پردازشی سرورها، پشتیبانی شبکه اداره کل، بهروزرسانی سیستم عامل کلاینتهای شبکه، پشتیبانی سیستم مانیتورینگ شبکه، تهیه نسخ پشتیبان و پشتیبانی نرمافزاری، مدیریت کاربران در سامانه نسخه الکترونیک و… به صورت مداوم شبکه هوشمندسازی و ارائه خدمات الکترونیک را به شکل فعال حفظ میکند.