به گزارش پایگاه خبری مساوات، احمد زارعی در جلسه شورای اسلامی شهر تبریز افزود: بودجه موردنیاز برای ساخت این پایانه از سوی شهرداری منطقه ۵ تامین و توسط سازمان عمران شهرداری ساخته میشود.
وی با بیان اینکه در ۱۱ ماه گذشته بودجه این سازمان بیش از ۱.۱ برابر تحقق یافته است اظهار کرد: بودجه این سازمان برای سال آینده ۲۳۰ میلیارد تومان پیش بینی شده که از این میزان ۱۸۰ میلیارد تومان صرف طرحهای عمرانی میشود.
مدیرعامل سازمان پایانههای مسافربری تبریز، ساخت مجتمع چند منظوره رفاهی، خدماتی، ورزشی و تجاری در زمینی به مساحت ۱۷ هزار مترمربع را از برنامههای سال آینده این سازمان اعلام کرد و گفت: این مجتمع بزرگ شامل فروشگاههای چندمنظوره، فضای ورزشی و فرهنگی و پارکینگ سه طبقه است.
زارعی ادامه داد: احداث هتل سه ستاره در چهار طبقه در زمینی به مساحت ۲ هزار مترمربع از دیگر بخشهای این مجتمع چندمنظوره است و در آن انبار برای ناوگان در زمینی به مساحت یک هزار و ۷۰۰ مترمربع لحاظ شده است.
وی همچنین با اعلام اینکه ۱۰ پارک سوار برای جا به جایی مسافر در ۱۰ منطقه این شهر با همکاری اداره کل املاک و مستغلات شهرداری تبریز و تامین مالی مناطق دهگانه در سال آینده ایجاد میشود گفت: در حال محل یابی این پارک سوارها هستیم.
کلانشهر ۱.۸ میلیون نفری تبریز دارای ۱۰ منطقه شهرداری و سازمانهای تابعه است.
ساختمان فعلی پایانه مرکزی تبریز که به عنوان بزرگترین پایانه مسافربری شمالغرب کشور اسفند ماه سال ۱۳۹۴ با اعتباری معادل ۸۰۰ میلیارد ریال افتتاح شد.
در ۱۱ ماهه گذشته پنج میلیون و ۹۰۰ هزار مسافر با ۴۳۰ دستگاه اتوبوس از پایانه مرکزی تبریز به نقاط مختلف کشور جا به جا شده اند.