• امروز : پنج شنبه - ۱ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : 20 - جماد أول - 1446
  • برابر با : Thursday - 21 November - 2024
0
رئیس شورای اسلامی شهر تبریز:

انتخابات هیئت‌رئیسه در سال آخر به مذاق برخی‌ها خوش نیامد/ شهردار تبریز، کم‌کاری نکرده است

  • کد خبر : 13150
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۰
انتخابات هیئت‌رئیسه در سال آخر به مذاق برخی‌ها خوش نیامد/ شهردار تبریز، کم‌کاری نکرده است
رئیس شورای اسلامی شهر تبریز گفت: انتخابات هیئت‌رئیسه در سال آخر به مذاق برخی خوش نیامد و با منافع‌شان سازگار نبود و سعی کردند حاشیه ایجاد کنند اما اولویت هیئت‌رئیسه دوری از حاشیه بود و نیازهای اصلی شهر نصب‌العین هیئت‌رئیسه سال چهارم شورا بود.

به گزارش پایگاه خبری مساوات، غلامرضا احمدی در نشست خبری هیئت رئیسه این شورا با اصحاب رسانه با تشریح اولویت‌های شورا، اظهار داشت: یکی از اولویت‌های شورا، تقویت حمل‌ونقل عمومی است که قدم‌های خوبی در این حوزه برداشته شده و در جلسات غیررسمی قبل از آغاز شورای ششم هم مورد پیگیری بود.

وی افزود: شرکت اتوبوسرانی تبریز با ۲۰۰ دستگاه اتوبوس با عمر ۱۱ سال و فرسوده، ورشکسته بود که سیاست‌گذاری تأمین اتوبوس انجام شد و طی دو سال، ۲۰۰ دستگاه خریداری و وارد ناوگان شد و قراردادهای جدیدی بسته شده که این تعداد به ۵۰۰ دستگاه برسد اما باز هم نیاز زیاد است و طبق مطالعه، در ۱۰ سال قبل تنها ۵۰ دستگاه اتوبوس خریداری شده است.

احمدی ادامه داد: به موضوع مترو نیز توجه خوبی شده و بودجه خوبی مقرر شده است. ضمن اینکه تلاش شده تا مترو فعال‌تر باشد و استفاده ۱۰۰ درصدی از ظرفیت خط یک صورت بگیرد.

وی با اشاره به اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام ازجمله پل‌ها و مسیرگشایی‌ها، گفت: مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب مزین به‌نام شهید آل‌هاشم کارکردهای مختلف دارد که سامان‌دهی حاشیه‌نشینی، حل ترافیک و مسیرگشایی در این راستا بوده و توان، بودجه و اعتبار خوبی برای آن صرف شده است.

رئیس شورای اسلامی کلانشهر تبریز در خصوص دیگر اولویت‌های ششمین دوره شورای شهر تبریز، گفت: نوسازی تاکسی با افزودن دو هزار تاکسی جدید، سامان‌دهی و همسان‌سازی دریافتی پرسنل و رفع تبعیض و نگاه عدالت‌گرایانه نیز از دیگر اولویت‌های شورای ششم بود.

احمدی ادامه داد: حاشیه‌نشینی و مخاطرات آن ابرمسئله تبریز است که توانمندسازی بافت حاشیه و فرسوده در سطح شهر از اولویت‌های شورای ششم بوده و همچنان پیگیر آن هستیم.

غلامرضا احمدی در پاسخ به حواشی شورا و ورود عضو علی‌البدل به شورای ششم گفت: انتخابات هیئت‌رئیسه در سال آخر به مذاق برخی خوش نیامد و با منافع‌شان سازگار نبود و سعی کردند حاشیه ایجاد کنند اما اولویت هیئت‌رئیسه دوری از حاشیه بود و نیازهای اصلی شهر نصب‌العین هیئت‌رئیسه سال چهارم شورا بود.

وی با تأکید بر اینکه یکسری مسائل حاشیه‌ای خارج از حیطه هیئت‌رئیسه سال چهارم شورای ششم بود، گفت: غیبت‌های پرویز هادی، از خارج از شورا شاکی داشت که فرمانداری تبریز و وزارت کشور به این مسئله ورود کردند.

وی ادامه داد: تلاش ‌کردیم مسئله غیبت‌های آقای هادی به حاشیه نرود و بداخلاقی صورت نگیرد.

رییس شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به اینکه استعفای فریدون بابایی‌اقدم به قضایای باغ گلستان ربط داشت، گفت: به موضوع باغ گلستان از سوی اعضای شورا به صورت مستقل پرداخت می‌شود اما توجه و پیگیری آقای فریدون بابایی‌اقدم در این خصوص، بیش از بقیه اعضا بود.

رئیس شورای اسلامی شهر تبریز گفت: آقای بابایی‌اقدم پس از پیگیری‌های مستمر به این نتیجه رسید که با استعفا کردن از عضویت شورا، در اصلاح رفتارها و اجتناب از تکرار آن، به شهر کمک کند.

وی در خصوص عملکرد شهردار تبریز، گفت: شهردار تا توانسته وقت گذاشته و کم‌کاری نکرده اما نقدهایی نیز به برخی مسائل داریم. در خصوص پرداختن به غیرضرورت‌ها انتقاد داشته‌ایم؛ کارهای عمرانی خوب است اما باید دید تا چه حد ضرورت دارد.

احمدی اظهار کرد: همکاری ما با شهرداری، توام با نقد، نظارت و اعمال نظارت از طریق ابزار قانونی بوده است و به بیش از ۹۵ درصد مصوبات و لایحه‌ها رای داده شده که حاکی از تعامل است.

وی با تاکید بر اینکه شهرداری در برخی مسائل پافشاری بیش از حد دارد، گفت: تعامل نباید به معنای چشم‌پوشی بر واقعیت‌ها باشد؛ تعامل باید صحیح و منطقی باشد تا کارها پیش برود.

لینک کوتاه : https://mosavatnews.ir/?p=13150

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.