• امروز : پنج شنبه - ۲۴ آبان - ۱۴۰۳
  • برابر با : 13 - جماد أول - 1446
  • برابر با : Thursday - 14 November - 2024
0
پایان مدیریت دوگانه در سهند؛

سه فاز عملیاتی سهند، تحویل شهرداری شد

  • کد خبر : 13453
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۵
سه فاز عملیاتی سهند، تحویل شهرداری شد
شهردار سهند از تحویل فازهای عملیاتی دو، سه و چهار و نیز هشت بهشت این شهر از طرف شرکت عمران شهر جدید سهند به شهرداری و ایجاد مدیریت واحد شهری در این شهر خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری مساوات، محمد محمدی در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه با اعلام مطلب فوق اظهار داشت: دوگانگی مدیریتی، سال‌ها شهروندان سهندی را دچار سردرگمی و نارضایتی کرده بود، بنابراین در تلاشیم در دوران مدیریت جدید، نیازهای ابتدایی شهروندان را برطرف کنیم.

وی تحویل چند فاز عملیاتی شهر را بهترین اقدام دوران فعالیت شهرداری سهند برشمرد و افزود: البته این اتفاق به معنای پایان فعالیت شرکت عمران شهر جدید سهند نیست، بلکه شهرداری مدیریت شهر را تحویل گرفته و شرکت عمران به عنوان مجری متعهد به رفع نواقصات براساس اولویت‌بندی شده است.

شهردار سهند در ادامه سخنانش با اشاره به اهداف تعریف شده برای ایجاد شهر سهند، گفت: جلوگیری از حاشیه‌نشینی و جذب سرریز جمعیتی تبریز، جلوگیری از بالارفتن قیمت زمین در مادرشهر تبریز، جلوگیری از افزایش ترافیک مرکز استان و انتقال کارگاه‌های اشتغالزایی به شهرهای اطراف از اهداف ایجاد شهر جدید سهند است.

وی مردم سهند را انسان‌هایی به مراتب نجیب دانست و افزود: نبود امکانات ابتدایی و اساسی از جمله بیمارستان و وسایط حمل و نقل عمومی، مردم سهند را اذیت می‌کند.

محمدی همچنین به اقدامات مهم شهرداری سهند در چند ماه اخیر اشاره کرد و گفت: خرید نردبان ۴۲ متری آتش‌نشانی با اعتبار ۷۰۰ میلیارد ریال، خرید ۵ دستگاه اتوبوس و ۱۰ دستگاه ون با اعتباری بالغ بر ۶۵۰ میلیارد ریال، ساماندهی پارک‌ها و فضاهای سبز شهر، خط‌کشی معابر و خیابان‌ها، اجرای دیوار محوطه شهرداری براساس مصوبه شورای تامین، خرید سه دستگاه زباله‌کش و یک دستگاه جاروب با بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال هزینه، آسفالت‌ریزی اساسی معابر و خیابان‌های شهر با ۹۵۰۰ تن آسفالت و ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار و خرید دو دستگاه گریدر و لودر بخشی از مهمترین این اقدامات محسوب می‌شوند.

وی با بیان اینکه فاز چهار، یکی از محرومترین فازهای سهند است و نیاز به توجه بیشتری دارد، افزود: در راستای رفع مشکلات مهم این فاز، احداث یک بازارچه در فاز چهار پیش‌بینی شده که هم اکنون با حدود ۳ میلیارد تومان در حال اجراست.

وی، حضور حیوانات بلاصاحب بویژه سگ‌ها را یکی از معضلات بزرگ شهر سهند اعلام کرد و افزود: احداث سایت استاندارد نگهداری سگ‌های بلاصاحب در زمینی به وسعت بیش از ۳ هزار مترمربع با هزینه ۳۰ میلیارد ریالی، طی روزهای آتی آغاز خواهد شد.

وی همچنین نبود سرویس‌های بهداشتی در سهند را مشهود دانست و گفت: هم اکنون یک مجموعه با ۱۰ باب سرویس بهداشتی به همراه نمازخانه و اتاق کودک و مادر در حال احداث است.

شهردار سهند در ادامه سخنانش بودجه سالجاری شهرداری را ۴۵۰۰ میلیارد ریال اعلام و تصریح کرد: تاکنون بیش از سه چهارم بودجه سالجاری شهرداری محقق شده است.

وی با اشاره به اینکه هم‌اکنون فقط برای ۸۰ هزار نفر از جمعیت شهر سهند ارزش افزوده واریز می‌شود، گفت: این امر اجحافی بزرگ در حق شهروندان سهندی است چرا که شهر سهند در حال حاضر، بیش از ۲۲۰ هزار نفر جمعیت دارد و دومین شهر پرجمعیت استان است.

وی، وضعیت مالی شهرداری سهند را به جهت کارگاهی بودن این شهر مناسب ارزیابی کرد و افزود: اما چنانچه از هم اکنون به ایجاد منابع درآمدی پایدار فکر نکنیم، سهند در آینده به لحاظ درآمدزایی با مشکلات عدیده مواجه خواهد شد.

محمدی در بخش پایانی سخنانش، تعداد پروانه‌های ساخت صادر شده از سوی شهرداری سهند در سال جاری را ۱۵۴ فقره و تعداد پایان‌کارهای صادره را ۱۲۷ فقره اعلام کرد و گفت: ما به دنبال اقدامات نمایشی نیستیم و پروژه‌های زیرساختی در حوزه‌های متعدد حمل ونقل، آتش‌نشانی و عمرانی را در اولویت برنامه‌های خود قرار داده‌ایم.

لینک کوتاه : https://mosavatnews.ir/?p=13453

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.