به گزارش پایگاه خبری مساوات، یعقوب هوشیار عصر امروز در پنجمین نشست خبری خود با اصحاب رسانه با اعلام اینکه شان شورای شهر را باید به لحاظ قانونی رعایت کنیم و شورا نیز باید شان شهردار را حفظ کند، اظهار داشت: شورای شهر با شهرداری در موضوعات قانونی تعامل خوبی دارد و بالای ۹۵ درصد لوایح شهرداری را شورا تایید کرده است.
وی با بیان اینکه تنها شهرداری هستم که برای تعامل با شورا وقت گذاشتهام، افزود: برخی تنشها فقط مربوط به صحن شوراست. شورای ششم شهر تبریز امتیازات بزرگی هم دارد که عدم دخالت در انتصابات و اجتناب اعضای شورا از پرونده گردانی از آن جمله است.
شهردار تبریز ادامه داد: در قولمان به شورا مبنی بر کار شبانهروزی خلف وعده نکردهایم. به گونهای که در دو ماه گذشته، تحت فشار کاری چند نفر از همکارانم دچار حمله قلبی شدهاند.
وی با اشاره به وجود نظرات و سلایق مختلف در حوزههای نظارتی، گفت: یکی از این موضوعات مربوط به حوزه عمرانی است. من دکترای عمران دارم و تاکنون همه فعالیتهای کاریام در حوزه عمران بوده است و حتی پیشنهاد دولت برای قبول مسئولیت را به خاطر غیرعمرانی بودنش قبول نکردم.
شهردار تبریز در بخش دیگری از سخنانش در تشریح اقدامات شهرداری در حوزه حمل ونقل عمومی با اشاره به وجود بیش از ۸۲۰ هزار خودرو در تبریز خاطرنشان کرد: در این دوره، شهرداری تبریز بیشترین منابع را به سمت تقویت سیستم و ناوگان حمل ونقل عمومی هدایت کرده است. در این راستا، قراردادی به مبلغ ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای خرید اتوبوس منعقد و سالانه یکصد اتوبوس نو وارد ناوگان حمل ونقل عمومی تبریز کردهایم
وی همچنین از هزینه بیش از ۷ همتی شهرداری برای پروژه متروی تبریز خبر داد و افزود: در سه سال گذشته با پرداخت تسهیلات کمبهره، بیش از ۲ هزار دستگاه تاکسی نوسازی شده است. با این حال راه زیادی تا داشتن یک ناوگتن تاکسیرانی استاندارد داریم چرا که هر چه تلاش میکنیم سرعت ایران خودور در افزایش قیمتها از ما بیشتر است.
وی در ادامه با اشاره به ارتقای زیرساختهای هوشمندسازی تبریز در سالهای اخیر، گفت: هماکنون بزرگترین مرکز مدیریت هوشمند شهری کشور را در تبریز در دست ساخت داریم. همچنین بیش از ۳۰۰ کیلومتر فیبرنوری اجرا کردهایم که تا اسفندماه سالجاری، به رتبه اول کشوری را از آن تبریز خواهیم کرد.
هوشیار همچنین از تکمیل و بهرهبرداری از باغموزه ستارخان تا پایان سال جاری خبر داد و گفت: علیرغم اینکه تملک و احیای خانه تاریخی باقرخان رسالت شهرداری نبوده و بر عهده میراث فرهنگی است، ولی اگر نظرات کارشناسی شهرداری تبریز پذیرفته شود، مابقی املاک باقیمانده نیز تملک میشود.