به گزارش پایگاه خبری مساوات به نقل از آنا، پرویز اسدی با تشریح فعالیتها و برنامههای پیش روی بیمارستان امام سجاد(ع) اظهار داشت: این بیمارستان آموزشی- درمانی در وضعیت فعلی با ۱۲۴ تخت اسمی و ۱۳۶ تخت فعال، خدمت آموزشی درمانی ارائه میدهد و بهتازگی با بررسی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در طرح وزرات جامع از رتبه ۴۳ به رتبه ۲۱ ارتقا یافته است.
توسعه بخش ریه، ICU و شیمی درمانی
این مسئول از نگاه جهادی و مدیریتی مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان و رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز قدردانی کرد و گفت: برنامههای آتی این بیمارستان در حال رشد چشمگیر از لحاظ رضایتمندی، توسعه و ایجاد بخشهای جدید برای تکمیل بسته آموزشی درمانی، ایجاد بخش ICU طرح توسعه بخش قلب، جراحی و آنژیو قلب، طرح توسعه بخش ریه و ICU، بخش شیمی درمانی، طرح توسعه کاردرمانی، فیزیک درمانی، فیزیوتراپی بوده و در کنار توسعه فیزیکی، توسعه آموزشی، ارتقای کیفیت و ایمنیبخشی هدف اصلی است.
رئیس بیمارستان امام سجاد(ع) تبریز افزود: رادیوتراپی و شیمیدرمانی، پیوند ریه با حضور استادان لوتراکس و متخصص ریه و توسعه آموزشی برای دانشجویان خارجی از دیگر برنامههای این بیمارستان است تا بتوانیم خدماتی که در شمالغرب کشور وجود ندارد و بیماران برای درمان مجبور به سفر به پایتخت یا کشورهای خارجی میشوند، ارائه دهیم.
به گفته رئیس بیمارستان آموزشی درمانی امام سجاد (ع) تبریز، اکنون به لحاظ اعتباربخشی، بهطور روزانه، روشهای اجرایی و اقدامات اصلاحی را انجام میدهیم تا در آینده نزدیک به عنوان بیمارستان یک عالی در شمالغرب مطرح شویم.
وی افزود: کارکنان بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی امام سجاد(ع) در بخش اداری و کادر درمان از لحاظ سطح علمی و همکاری در سطح عالی هستند؛ بنابراین به مناسبت روز کارمند درخواست کردیم خود کارکنان و مسئولان بخش، کارمند نمونه خود را بر اساس معیارهای مدت کار، دقت، اخلاقمداری، بیمارمداری و رضایتمندی انتخاب کنند.
داروخانه از حالت برونسپاری خارج شد
اسدی با تبریک روز داروساز گفت: به دلیل افزایش رضایتمندی بیماران و بررسی داروهای موردنیاز بیمارستان و دسترسی بهموقع و در اسرع وقت، داروخانه را از حالت برونسپاری خارج و اداره آن را به عهده همکاران بیمارستان قرار دادیم.
رئیس بیمارستان امام سجاد(ع) به تقسیمبندی مشتریان این مرکز درمانی پرداخت و گفت: هر بیمارستانی مشتری داخلی و خارجی دارد. مشتریان داخلی کارکنان، پرستاران، پزشکان و مشاغل وابسته و مشتریان خارجی بیماران، همران بیمار، ملاقاتکنندهها، شرکتهای تجهیزاتی و داروسازی هستند؛ بنابراین تلاش میکنیم رضایت همه مشتریان اعم از داخلی و خارجی را جلب و با برخورد شفاف، رعایت ایمنی و ارتقای کیفیت در تمام سطوح بهخصوص بخش فرهنگی و شفافیت وظیفه سازمانی این امر مهم را عملی کنیم.
وی افزود: مرکز آموزشی درمانی امام سجاد(ع) به عنوان «دوستدار ایمنی» در تلاش است تا با ارتقای کیفیت آموزشی و ایمنی کارکنان، دانشجویان و پزشکان و به عنوان یک بیمارستان بیمارمحور و آموزشمحور به نگین بیمارستانهای شمالغرب کشور تبدیل شده و ارائه خدمات دهد.
دستگاه MRI تا یک ماه آینده راهاندازی میشود
اسدی با اشاره به طرحهای آینده توسعه بیمارستان امام سجاد(ع) گفت: یکی از طرحها، پذیرش رزیدنت است که زیرسختهای لازم برای این کار انجام شده است. مرکز پاراکلینیک بیمارستان اصلاح شده و ارتقا یافته و مرکز تصویربرداری در حال تکمیل است و دستگاه MRI با بهترین و آخرین ورژن تا یک ماه آینده راهاندازی میشود.
وی با اشاره به بیشترین آمار ارائه خدمات به بیماران در شرایط کرونا در بخش سی تی اسکن و ۸۵ درصد رضایتمندی اضافه کرد: کرونا بحران عمومی و غیرمنتظره است؛ بنابراین بیمارستان امام سجاد (ع) با شعار هیچ بیماری نباید بدون درمان بماند در دوران چند پیک کرونایی با ایجاد بخشهای کرونا و ICU کرونا، فوکال پوینتهای عفونی و بخشهای عفونی و داخلی با رعایت پروتکلهای بهداشتی به صورت شبانه روز با کمترین عارضه بیشترین خدمات در این شرایط هموطنان را همراهی کرده است.
حضور شبانهروزی متخصص طب اورژانس
رئیس بیمارستان امام سجاد (ع) تبریز از حضور شبانهروزی متخصص طب اورژانس در این بیمارستان خبر داد و گفت: براساس سیاستهای کلی دانشگاه و دستورالعملهای آموزشی به صورت شبانهروز متخصص طب اورژانس به منظور افزایش رضایتمندی در بخش اورژانس حضور دارد و بخش جراحی و اتاق عمل بیمارستان همیشه فعال بوده و طبق آمار، هفته گذشته ۳۷ عمل جراحی ماژور (اورژانسی و فوری) انجام شده است.
این مسئول افزود: حضور ۶۰ انترن پزشکی در بیمارستان نشاندهنده افزایش امکانات آموزشی درمانی و برای امور آموزشی هتلینگ بیمارستان بسیار مهم بوده که خوشبختانه ۷۰ درصد تختهای بیمارستان اشغال است و گاهی این درصد افزایش یافته و از تختهای اکسترا استفاده میشود.
اسدی بیان کرد: بیمارستان امام سجاد (ع) داری بخش VIP نیز بوده که بیماران میتوانند از این بخش استفاده کنند. در این بخش دانشجویان حضور ندارند و برای هر چهار تخت یک پرستار در نظر گرفته میشود.
ارائه خدمت به دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی با بیمه تکمیلی
وی با اعلام ارائه خدمات به همه دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی کشور گفت: بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی امام سجاد (ع) با تمام بیمهها قرارداد دارد و برای دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی اعم از دانشجو، کارمند و استاد با تسهیلات ویژه آماده ارائه خدمات است. درمانگاه بیمارستان نیز در شیفت صبح و عصر در بخشهای مختلف فعال است.
به گفته رئیس بیمارستان امام سجاد(ع) تبریز، هزینه این بیمارستان نصف تعرفه خصوصی است و بیمههای تکمیلی همه هزینهها را پرداخت میکنند.
این مسئول با اشاره به اینکه نیروی انسانی استراتژیکترین عنصر هر سازمان است، اضافه کرد: سرمایه اصلی هر سازمان نیروی انسانی است؛ چراکه نیروی انسانی دارای هوش است، فکر میکند و تدبیر میاندیشد؛ بنابریان در تلاش تثبیت نیروی انسانی و ایجاد وابستگی سازمانی هستیم.
ثبت نام اولیه ۱۰۰۰ نفر در فراخوان جذب کادر درمان
اسدی از ثبت نام اولیه ۱۰۰۰ نفر در فراخوان جذب کادر درمان این بیمارستان خبر داد و اظهار کرد: فراخوان جذبی با نمایندگی از علوم پزشکی تهران و معاونت علوم پزشکی دانشگاه و تصویب در هیئت عامل برای جذب بیش از ۱۰۰ نفر اعلام کردیم که در چهار روز فشرده کاری با گروه مصاحبهگر و امتحانکننده از دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه علوم پزشکی، بخشهای نظارتی، حفاظتی و حراستی و دانشگاه علوم پزشکی وزارت بهداشت شرکت کننده مصاحبه و به مرحله بعدی راه یافتند. تمام برنامهها در کنار توسعه و سرمایه گذاری با کنترل هزینه انجام میشود.
گفتوگو: صفیه طاهرخانی