• امروز : شنبه - ۳ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : 22 - جماد أول - 1446
  • برابر با : Saturday - 23 November - 2024
4
رئیس سازمان صمت آذربایجان شرقی:

توان تولید لاستیک هواپیما در آذربایجان‌شرقی وجود دارد

  • کد خبر : 4691
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۳
توان تولید لاستیک هواپیما در آذربایجان‌شرقی وجود دارد
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی با بیان اینکه تولید لاستیک خودرو در استان نیاز به واردات این محصول را برطرف کرده است، اعلام کرد: توان تولید لاستیک هواپیما در آذربایجان‌شرقی وجود دارد.

به گزارش پایگاه خبری مساوات به نقل از مهر، صابر پرنیان روز سه شنبه در حاشیه بازدید از یک مجموعه صنعتی تایرسازی خودرو در تبریز، با بیان اینکه صنعت لاستیک به دلیل اینکه نیازهای صنعت خودرو را تأمین می‌کند و ارز آوری بالایی دارد از اهمیت ویژه ای برخوردار است، اظهار کرد: با فعالیت اولین و بزرگترین شرکت تولیدی مواد میانی محصولات تایر، صنعت لاستیک در آذربایجان شرقی توسعه چشمگیری یافته است.

وی افزود: این مجموعه صنعتی علاوه بر تولید روکش تایر به روش گرم و سرد، انواع آمیزه‌های لاستیکی و مواد میانی برای تولید تایر به روش سرد را نیز تولید می‌کند.

وی ادامه داد: محصول مواد میانی برای تولید تایر در سال ۹۰ از اروپا و آسیای شرقی وارد کشور می‌شد ولی اکنون به همت مهندسان و فعالان این صنعت این محصول به طور کامل در این مجموعه بومی سازی شده و با کیفیت محصولات اروپایی برابری می‌کند.

وی با اشاره به هزینه بالای واردات محصولات تایر به کشور ادامه داد: در حال حاضر این محصولات به شرکت‌های ایرانی فعال در این صنعت عرضه می‌شود و با توجه به بی نیازی از واردات از خروج ارز از کشور جلوگیری شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی گفت: این مجموعه اولین و بزرگترین شرکت تولیدکننده در خاورمیانه است که قادر به تولید محصولات میانی و ارائه تکنولوژی به شرکت‌های فعال در این صنعت است.

پرنیان افزود: تمام محصولات واسطه‌ای و میانی مرتبط با صنعت روکش در این مجموعه تولید می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت حمایت از شرکت‌های فعال در صنعت لاستیک ادامه داد: شرکت‌های تولیدکننده تایر با مشکلاتی مانند قیمت تمام شده، قیمت مواد اولیه و هزینه کارگران مواجه هستند که این موارد باعث شده میزان تولید کاهش یابد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی در خصوص اهمیت بازیافت لاستیک‌های فرسوده و بازگشت مجدد این محصولات به چرخه مصرف گفت: اگر به جای اینکه لاستیک‌های فرسوده پس از استفاده به عنوان یک کالای مصرفی مانند یک زباله دور انداخته شود به عنوان یک کالای سرمایه‌ای به آن نگاه شود قطعاً صرفه اقتصادی چشمگیری برای کشور و مصرف کنندگان خواهد داشت.

لینک کوتاه : https://mosavatnews.ir/?p=4691

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.