• امروز : شنبه - ۳ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : 22 - جماد أول - 1446
  • برابر با : Saturday - 23 November - 2024
0
فرافکنی به قیمت تخریب ریه‌های تبریز؛

«نیروگاه‌برق» توپ به میدان «شرکت‌گاز» انداخت/ فیلتر را با دستور نمی‌شود خرید، پول می‌خواهد

  • کد خبر : 5248
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۱ - ۲۳:۰۵
«نیروگاه‌برق» توپ به میدان «شرکت‌گاز» انداخت/ فیلتر را با دستور نمی‌شود خرید، پول می‌خواهد
مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق آذربایجان‌شرقی گفت: در سال جاری تغییر سوخت نیروگاه تبریز از گاز به مازوت از ۲۳ آبان ماه بوده است و از این تاریخ شرکت گاز به نیروگاه تبریز گاز نمی‌دهد.

به گزارش پایگاه خبری مساوات به نقل از آناج، صفرزاده؛ رئیس هیئت مدیره شرکت نیرو آتیه صبا در گفت‌‌و‌گو با خبرنگاران با بیان اینکه نیروگاه حرارتی تبریز با ظرفیت ۸۰۰ مگاوات و وظیفه تامین برق تبریز را دارد افزود: این نیروگاه با سوخت پایه گاز و سوخت جایگزین مازوت فعالیت می‌کند.

وی با اشاره به این‌که استفاده از سوخت مازوت بسیار مضر و آسیب زیادی به آلودگی شهر دارد اظهار داشت: به مرور زمان تلاش کردیم از سوخت مازوت کم‌تر استفاده کنیم اما به دلیل این‌که کلانشهر تبریز در زمان پیک مصرف با مشکل جدی گاز مواجه میشود مجبورم از سوخت مازوت به عنوان سوخت جایگزین استفاده کنیم.

رئیس هیئت مدیره شرکت نیرو آتیه صبا گفت: موضوع مازوت‌سوزی سال گذشته هم مطرح شد اما تامین سوخت نیروگاه‌ها با وزارت نفت است و هر زمانی که پیک مصرف افزایش پیدا کند گاز صنایع را قطع می‌کنند و سوخت جایگزین تزریق می‌شود و سوخت جایگزین این نیروگاه مازوت است.

مدیرعامل شرکت نیرو آتیه صبا با اشاره وضعیت کسری ۱۷۰۰ مگاواتی برق در کشور، ادامه داد: نیروگاه حرارتی تبریز ۵۴ هزار مگاوات برق به شبکه تزریق می‌کند و هر سال با افزایش مصرف مواجه هستیم برای مثال اگر ۸۶ میلیون نفر در ایران زندگی می‌کنند باید بگوییم که این نیروگاه برق ۱ میلیون نفر را تامین می‌کند.

قلی‌پور مدعی شد: ۸۳ درصد آلایندگی‌های شهر تبریز در خصوص خودروهای فرسوده است و آلودگی هوا صرفا استفاده از سوخت مازوت نیست.

وی در خصوص عدم نصب تکنولوژی فیلتراسیون گفت: ما اعلام کردیم اما هیچ دانشگاه و هیچ شرکتی نیامد تا فیلتر برای نیروگاه نصب کند و باتوجه به این‌که فیلتر نیاز شدید به آب دارد و هزینه این فیلتر معادل ساخت نیروگاه جدید است و‌ علاوه بر آن آهکی که مصرف میکند آلودگی زیست محیطی بسیار خطرناکی دارد که بهتر است از مازوت استفاده کنیم.

مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق آذربایجان‌شرقی افزود: از سال گذشته دستور‌ وزیر محترم به ما ابلاغ شد که به هیچ‌وجه خاموشی نداشته باشیم و ما مجبور شدیم تمام تعمیرات خود‌ را به شب‌ها موکول کنیم کارکنان ما روزهای تعطیل هم در محل کار حضور دارند و با افتخار اعلام می‌کنیم امسال تابستان خاموشی برق نداشتیم نهایت تلاش ما این است که خدمات خوبی ارائه بدهیم.

موسوی، محدودیت استفاده از سوخت گاز‌ را یکی از مشکلات این نیروگاه عنوان کرد و گفت: تلاش میکنیم پروتکل های محیط زیستی را رعایت کنیم از ۲۳ آبان دستور تبدیل سوخت به مازوت ابلاغ شد که مجبور شدیم از مازوت استفاده کنیم اما بسته‌های سوخت در کشور ما محدود است در تمام نیروگاه‌ها بیس گاز است و جایگزین در بخار مازوت است و در واحد های گازی گازوییل است.

وی با بیان اینکه تیمی متشکل از وزارت نفت و نیرو تشکیل و مرجع تصمیم گیری سوخت نیروگاه‌ها است عنوان کرد: ۲۰ دقیقه زمان می‌خواهد تا ما سوخت را از مازوت به گاز تبدیل کنیم تصمیم اینکه ما چه چیزی بسوزانیم با مرکز دیسپاچینگ است با یک تلفن یک طرفه به ما ابلاغ میکنند چه چیزی بسوزانیم که امسال با پیگیری استاندار محترم تا ۲۳ آبان به ما گاز تعلق گرفت که سال گذشته تا ۱۶ شهریور بود.

موسوی در خصوص سوال خبرنگار آناج در مورد عدم اجرای مصوبات دستگاه قضایی توسط نیروگاه تصریح کرد: چند سال است پله‌های دادگاه را بالا و پایین می‌رویم یک سازمان مردم نهاد با حمایت تعدادی از مسئولین از ما شکایت کرد و هنوز هم درگیر هستیم چون به ما دستوری می‌گویند از فیلتر استفاده کن اما با کدام منابع؟ با کدام بودجه؟ در هیچ نیروگاهی از فیلتر استفاده نمی‌شود

لینک کوتاه : https://mosavatnews.ir/?p=5248

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.