به گزارش پایگاه خبری مساوات به نقل از ایلنا، غلامعلیصفری با اعلام خبر فوق اظهار داشت: حدود یک هزار و ۴۰۰ کارگر خدماتی و پاکبان شهرداری تبریز از ابتدای بهمن ماه با تصمیم شهردار و لایحه شورای شهر مشمول طرح تبدیل وضعیت از قرارداد کار شرکتی به قرارداد کار معین شده و در نتیجه؛ ۲۷ شرکت پیمانکار از بخش خدمات و تنظیف حذف شدند.
او در توضیح این ماجرا گفت: با پیشنهاد شهردار و موافقت اعضای شورای اردیبهشت ماه سال جاری حدود ۱۲۰ شرکت پیمانکار با ۳ هزار کارگر از مجموعه فضای سبز کلانشهر تبریز کنار گذاشته شدند که در ادامه با اتمام قرارداد سهساله ۲۷ شرکت پیمانکار بخش خدمات، از اول بهمن ماه همه کارگران واحد خدماتی (تنظیف) نیز با یک شرکت واحد قرارداد خواهند بست که خود کارگران ۶۰ درصد سهامداری آن را برعهده خواهند داشت.
به گفته وی؛ با تصویب طرح ارائه شده از طرف یعقوب هوشیار (شهردار تبریز) بخش تنظیف شهرداری کلانشهر تبریز همانند کارگران فضای سبز به صورت مناقصه قانونی به یک شرکت تعاونی واگذار شدند.
او گفت: در نتیجه این واگذاری بخش خدمات و تنظیف به نیروهای شرکتی به صورت یک شرکت با سهامداری ۶۰ درصدی نیروهای کارگری و ۴۰ درصدی شهرداری و سازمان مدیریت پسماند خواهد بود.
صفری با بیان اینکه با حذف همه شرکتهای پیمانکاری که هیچ نقشی در کار نداشتند، همه عواید آن به خود کارگران شهرداری تبریز برمیگردد، در ادامه درباره مزایای این طرح گفت: دریافت مزایای اضافه کاری ثابت، واریز ۴٪ درصد حق سختی و زیان آوری کارپاکبانان، بهرهمندی از تسهیلات بانکی و بیمه تکمیلی مشترک، دریافت مزایای عرفی، مناسبتی و تامین امنیت شغلی بخش کمی از مزایای این طرح است.
او با بیان اینکه سوابق این هزار و ۴۰۰ کارگر که تبدیل وضعیت شدهاند، به صورت میانگین از ۱۵ تا ۲۰ سال است، تصریح کرد: با حذف پیمانکاران از واحد تنظیف و فضای سبز شهرداری تبریز، عملا دست واسطهها از سفره کارگران کنار گذاشته شد و در نتیجه آن بخش زیادی از نگرانیهای شغلی آنها کاسته شده است.
این کارگر با تاکید بر اینکه توجه به خواستههای بهحق کارگران که در زمره محرومترین اقشار جامعه کارگری هستند، همواره باید در اولویت مسئولان باشد، افزود: تبدیل وضعیت کارگران فضای سبز شهرداری تبریز با تلاش مستمر اعضای شورای شهر و شهردار تبریز و درنهایت پیگیری ۱۲ساله نمایندگان کارگری به نتیجه رسید و در این خصوص از آنها کمال تشکر و قدردانی را داریم.