به گزارش پایگاه خبری مساوات، این کارگاه آموزشی با محوریت طبخ آبزیان (ماهی) و با همکاری مدیریت جهادکشاورزی شهرستان ورزقان، مرکز خاروانا، مدیریت شیلات استان، شرکت تعاونی دامداران خاروانا، مجتمع کشاورزی مرزآبادچایی و اداره آموزش و پرورش خاروانا در مجتمع آموزشی الزهراء شهر خاروانا برگزار شد.
این دوره آموزشی با حضور ۲۰۰ دانشآموز برگزار شد و شرکتکنندگان با روشهای متنوع طبخ ماهی از جمله سوخاری، کبابی و شکمپر آشنا شدند.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان ورزقان با تأکید بر اهمیت ترویج فرهنگ مصرف آبزیان اظهار کرد: هدف از برگزاری این کارگاه، آشنایی بیشتر نوجوانان با ارزش غذایی ماهی و سایر آبزیان، آموزش روشهای ساده و سالم پخت آنها، گسترش فرهنگ پرورش و مصرف صحیح ماهی، و تشویق خانوادهها به گنجاندن ماهی در وعدههای غذایی است.
امیدعلی جلالی افزود: مصرف ماهی بدلیل دارا بودن پروتئین بالا، وجود امگا ۳ و میزان پایین اسیدهای چرب اشباع، نقش مهمی در سلامت افراد دارد.
وی همچنین خاطرنشان کرد: در حال حاضر، شهرستان ورزقان دارای سه مزرعه پرورش ماهی فعال با ظرفیت تولید ۵۶۰ تن در سال است. این محصولات علاوه بر تأمین نیاز شهرستان، به مرکز استان نیز عرضه میشوند.
وی در پایان با اشاره به سرانه پایین مصرف آبزیان در استان و شهرستان ابراز امیدواری کرد که برگزاری چنین کارگاههایی بتواند در توانمندسازی بانوان، افزایش استفاده از آبزیان در انواع غذاها و در نهایت ارتقای سطح سلامت خانوادهها مؤثر باشد.